Sendvič s Raškovickým salámem a Ajvarem

Autor Patrik Bauer
sandvic-s-raskovickym-salamem

Sendvič s Raškovickým salámem a Ajvarem

Suroviny na 2 porce:

  • 4 krajíce kváskového chleba 
  • Máslo
  • Ajvar – (skvělý mají v obchodech boutique gurmán) 
  • Sýr raclette (také v obchodech boutique gurmán)
  • Jarní cibule
  • 100g krájeného raškovického salámu 

Postup:

Na pánvi opečte plátky raškovického salámu. Krajíce chleba namažte máslem. Položte namazanou stranou na pánev a na nenemazanou stranu dejte nakrájený sýr raclette. Zaklopte dalším krajícem tak, aby vám  zůstala nahoře namazaná strana krajíce. Otočte a opékejte dokud se sýr mezi chleby nerozpustí. Jakmile budou krajíce zlatavé a sýr rozpuštěný, tak krajíce rozevřete a dejte na spodní část ajvar, potom opečený raškovický salám a jarní cibulku. Máte hotovo. Je to jednoduché, ale vystřelí to z bot. 
suroviny-recept-sandvic

Sledujte #bobroty na Facebooku

Recepty, rady a hlavně bobrá zábava

Mohlo by vás zajímat.