Recept: Club sendvič
Suroviny:
Máslo
Máslový toast
Červená cibule
Rajče
Listový salát
6 plátků slaniny
Kuře z volného chovu
Sůl
Pepř
Zauzená paprika
Citrón
Majonéza
Jak na club sendvič?
Kuře z maďarského volného chovu si rozbourejte (video zde). Zůstane vám skelet, který je skvělý na vývar. Prsa si schovejte například na Ceasar salát. Doporučuji vykostit i stehna a kosti přidat do vývaru. Vykostěná stehna ochuťte solí, pepřem a uzenou paprikou. Do pánve dejte máslo a zprudka orestujte okořeněná stehna. Jakmile budou mít zlatavou barvu, tak zalijte vývarem z kostí a táhněte na nízkou teplotu dokud se maso nebude rozpadat.
Mezitím ve stejné pánvi udělejte slaninu dokud nevznikne čips.
V misce smíchejte majonézu se solí pepřem a šťávou z půlky citrónu.
Kukuřičné kuře – Maďarsko 1,9kg – 2,1kg
Kuře z maďarského volného chovu. Kvalitu poznáte podle tuhosti masa a tuku, který může za dokonalou šťavnatost. Kuře běhá minimálně 90 dnů.
Do stejné pánve (ať nešpiníte nádobí ) přidejte trošku másla a opečte máslový toast.
Rajčata a cibuli nakrájejte na kolečka.
Na spodní část toastu dejte majonézu, salát, rajčata, trhané kuřecí stehno, slaninu, červenou cibuli a zaklopte horní části.
Bobrou chuť.