Produkty Řeznictví u bobra

Autor Patrik Bauer
#řeznictví u bobra

Pastrami

Vyzrálé hovězí, které je 3 týdny naložené ve směsi koření a následně tepelně opracované kouřem a vařením. Velmi dobré využití pro sendviče, saláty, tapas apod.

Složení: hovězí maso 96 %, sůl - E250, cukr, koriandr, pepř, nové koření, hořčičné semínko, hřebíček, skořice, chilli, zázvor

produkty-pastrami-reznictvi u bobra

Trhané vepřové

Pomalu pečená a zauzená vepřová plec. Nejraději děláme burger s trhaným vepřovým a salátem coleslaw.

Složení : 98% vepřová plec, sůl, přírodní koření

Trhané hovězí

Pomalu pečený, dřevem nakouřený hovězí krk. Skvělý do burgerů - sandwichů nebo jen tak se zeleninou.

Složení: 98 % hovězí krk, sůl, směs koření

bobroty-bucek

Uzený bůček s kostí 2x uzený
na bukovém dřevě

Bůček na kosti, který je geniální jak do vývaru, tak po studenu nebo upečený.
Intenzivní uzená chuť je to, co vám připomene doby, kdy jste doma s dědou udili.

Složení: 98% vepřový bok s kostí, sůl – E250, česnek

Uzený bůček bez kosti

Libový jemně zauzený bůček. Doporučujeme pomalu upéct a dát si ho s nošovickým zelím.

Složení: 98% vepřový bok, sůl – E25O

Lysohorská klobása

Klobása s podílem kuřecích stehen. Vyznačuje se vysokou libovostí.
Můžete ji ochutnat na Lysé hoře.

Složení: drůbeží maso, vepřové maso; hovězí maso; vepřové sádlo; vepřové střívko; sůl - konzervant E250; česnek; přírodní koření

Raškovická klobása

Raškovická klobása - naše nejprodávanější klobása, kterou doporučujeme na gril nebo vaření.

složení: vepřové maso 80 %, hovězí maso 20 %, vepřové sádlo, vepřové střívko, sůl E250, česnek, pepř, kmín

Šunková klobása

Libová klobása z vepřové kýty.

Složení: vepřové maso; vepřové střívko; sůl, konzervant dusitan sodný; česnek; přírodní koření

Tenké párky

Tenké párky z naší produkce jsou velmi oblíbené pro jemnou chuť a množství
využití. Nejčastěji bývají používány pro vydatné snídaně nebo hot-dogy. Nejlepší je to první kousnutí, kdy střívko krásně křupne.

složení: vepřové maso, hovězí maso, vepřové sádlo, skopové střívko, sůl – konzervant E250, česnek, pepř, muškátový ořech, nové koření

Vysočina bez dusitanu

Nejlepší je nechat ji viset v průvanu a pomaličku odkrajovat. Naše vysočina je prostě recepturou stará a chutí lehce zapamatovatelná.

Složení: Vepřové maso 69 %, hovězí maso 29 %, voda, jedlá sůl, směs přírodního koření, masný výrobek tepelně opracovaný, nejedlý technologický obal. Obsah soli max 3 %.

Tlačenka

Naší tlačenku připravujeme z vepřové libové plece tak, abyste s každým soustem cítili strukturu masa a zároveň chuť vývaru, který je kořeněný tradičně majoránkou, pepřem a česnekem.

Složení: vepřová plec 47 %, vepřové kůže, vepřový vývar, jedlá sůl, česnek, cukr,
pepř černý, majoránka, nejedlý technologický obal

Vepřová paštika

Tradiční paštika, tak jak ji známe z beskydských zabíjaček. Skvěle se roztírá a je velmi jemně kořeněná

složení: vepřový lalok 36 %, vepřová játra 27 %, vepřové maso 26 %, vepřový vývar, cibule, sůl jedlá, pepř, cukr, nové koření, zázvor citronová kůra, muškátový ořech (nejedlý technologický obal)

Sušená panenka s červeným vínem

Naše sušená panenka je vhodná jako delikatesa na tapas nebo jen tak k vínu. My z ní nejraději děláme carpaccio s olivovou tapenádou, aioli a extra virgin olivovým olejem.

Složení: vepřová panenka, jedlá sůl, dusitan sodný, cukr, červené víno 2 %, startovací kultura staphylococus xilosus a lactobacilus plantarum

Produkty můžete nakoupit také na scuk.cz.

sušená vepřová panenka

Z ŘEZNICTVÍ U BOBRA ODEBÍRAJÍ ...

Pro kompletní nabídku či případnou spolupráci nám neváhejte napsat na reznictviubobra@gmail.com