Pastrami
Vyzrálé hovězí, které je 3 týdny naložené ve směsi koření a následně tepelně opracované kouřem a vařením. Velmi dobré využití pro sendviče, saláty, tapas apod.
Složení: hovězí maso 96 %, sůl - E250, cukr, koriandr, pepř, nové koření, hořčičné semínko, hřebíček, skořice, chilli, zázvor
Trhané vepřové
Pomalu pečená a zauzená vepřová plec. Nejraději děláme burger s trhaným vepřovým a salátem coleslaw.
Složení : 98% vepřová plec, sůl, přírodní koření
Trhané hovězí
Pomalu pečený, dřevem nakouřený hovězí krk. Skvělý do burgerů - sandwichů nebo jen tak se zeleninou.
Složení: 98 % hovězí krk, sůl, směs koření
Uzený bůček s kostí 2x uzený na bukovém dřevě
Bůček na kosti, který je geniální jak do vývaru, tak po studenu nebo upečený. Intenzivní uzená chuť je to, co vám připomene doby, kdy jste doma s dědou udili.
Složení: 98% vepřový bok s kostí, sůl – E250, česnek
Uzený bůček bez kosti
Libový jemně zauzený bůček. Doporučujeme pomalu upéct a dát si ho s nošovickým zelím.
Složení: 98% vepřový bok, sůl – E25O
Lysohorská klobása
Klobása s podílem kuřecích stehen. Vyznačuje se vysokou libovostí.
Můžete ji ochutnat na Lysé hoře.
Složení: drůbeží maso, vepřové maso; hovězí maso; vepřové sádlo; vepřové střívko; sůl - konzervant E250; česnek; přírodní koření
Raškovická klobása
Raškovická klobása - naše nejprodávanější klobása, kterou doporučujeme na gril nebo vaření.
složení: vepřové maso 80 %, hovězí maso 20 %, vepřové sádlo, vepřové střívko, sůl E250, česnek, pepř, kmín
Šunková klobása
Libová klobása z vepřové kýty.
Složení: vepřové maso; vepřové střívko; sůl, konzervant dusitan sodný; česnek; přírodní koření
Tenké párky
Tenké párky z naší produkce jsou velmi oblíbené pro jemnou chuť a množství
využití. Nejčastěji bývají používány pro vydatné snídaně nebo hot-dogy. Nejlepší je to první kousnutí, kdy střívko krásně křupne.
složení: vepřové maso, hovězí maso, vepřové sádlo, skopové střívko, sůl – konzervant E250, česnek, pepř, muškátový ořech, nové koření
Vysočina bez dusitanu
Nejlepší je nechat ji viset v průvanu a pomaličku odkrajovat. Naše vysočina je prostě recepturou stará a chutí lehce zapamatovatelná.
Složení: Vepřové maso 69 %, hovězí maso 29 %, voda, jedlá sůl, směs přírodního koření, masný výrobek tepelně opracovaný, nejedlý technologický obal. Obsah soli max 3 %.
Tlačenka
Naší tlačenku připravujeme z vepřové libové plece tak, abyste s každým soustem cítili strukturu masa a zároveň chuť vývaru, který je kořeněný tradičně majoránkou, pepřem a česnekem.
Složení: vepřová plec 47 %, vepřové kůže, vepřový vývar, jedlá sůl, česnek, cukr,
pepř černý, majoránka, nejedlý technologický obal
Vepřová paštika
Tradiční paštika, tak jak ji známe z beskydských zabíjaček. Skvěle se roztírá a je velmi jemně kořeněná
složení: vepřový lalok 36 %, vepřová játra 27 %, vepřové maso 26 %, vepřový vývar, cibule, sůl jedlá, pepř, cukr, nové koření, zázvor citronová kůra, muškátový ořech (nejedlý technologický obal)
Sušená panenka s červeným vínem
Naše sušená panenka je vhodná jako delikatesa na tapas nebo jen tak k vínu. My z ní nejraději děláme carpaccio s olivovou tapenádou, aioli a extra virgin olivovým olejem.
Složení: vepřová panenka, jedlá sůl, dusitan sodný, cukr, červené víno 2 %, startovací kultura staphylococus xilosus a lactobacilus plantarum
Produkty můžete nakoupit také na scuk.cz.
Z ŘEZNICTVÍ U BOBRA ODEBÍRAJÍ ...
Pro kompletní nabídku či případnou spolupráci nám neváhejte napsat na reznictviubobra@gmail.com