Hot dog Bobra Ohniváka

Autor Patrik Bauer

Hot dog Bobra ohniváka

Hot dog Bobra ohniváka je prostě síla. Pokud jste milovníky pálivého, tak na nic nečekejte a dejte se to přípravy. Bobrou chuť!

Suroviny:

Suroviny

Postup:

Na gril dejte tenké klobásky, uzený bok a papriky, tak abyste měli vše hezky ogrilované (papriky můžou mít černé spoty).

Do misky dejte 4 lžíce majonézy, lžičku cukru a lžičku limetové šťávy (vše pořádně zamíchejte).

Nasekejte najemno jednu čili papričku, cibuli a avokádo. Do nasekané směsi přidejte 4 lžíce majonézy, 4 lžíce zakysané smetany, dvě lžíce dijonské hořčice, sůl, pepř a cukr. (Trošku nasekané červené cibule si dejte bokem).

Hoďte na gril opéct rohlík a můžete začít skládat – limetková majonéza, uzený bůček, tenká klobáska Bobra Ohniváka, avokádová remuláda, celá opečená čili paprička, čedar, červená cibule a koriandr.

Bobrou chuť!

Sledujte #bobroty na Facebooku

Recepty, rady a hlavně bobrá zábava

Mohlo by vás zajímat.