Chlebíček s raškovickým salámem a bramborovým salátem

Autor Patrik Bauer

Chlebíček s raškovickým salámem a bramborovým salátem

Suroviny: 

Veka
Černé olivy

Bramborový salát s parmazánem:

3 vejce
150g mraženého hrašku
800g brambor na salát
20g listů bazalky
20g listů hladkolisté petržele
70g nastrouhaného parmazánu
1 prolisovaný stroužek česneku
200ml olivového oleje
půl lžičky vinného octa
20 g čerstvé máty
Sůl
Pepř

Postup:

Brambory nakrájejte na stejnoměrné kostičky a vařte 15-20 minut. Zatímco se vaří brambory, tak uvařte vejce a v dalším rendlíku provařte cca 1 minutu hrášek. Hrášek hned po vycezení zchlaďte ledovou vodou. Bylinky nasekejte najemno a smíchejte s olivovým olejem a parmazánem.

Jakmile máte brambory hotové, tak smíchejte všechny suroviny dohromady a opatrně promíchejte.

Příprava chlebíčku je pro mě heavymetal, protože nejsem trpělivý a taky nemám chlebíčkové cítění, ale chuť je kosmická.

Na větší plátek veky dejte bramborový salát, raškovický salám, olivy a vajíčko. Budu moc rád když se pochlubíte svým chlebíčkovým umem na našich soc. sítích. 

Sledujte #bobroty na Facebooku

Recepty, rady a hlavně bobrá zábava

Mohlo by vás zajímat.