BOBROTY & FAENCY FRIES
Spojení, které jde ruku v ruce a nás moc baví.
CURRY WURST
Suroviny:
Naše grilovací klobása s medvědím česnekem
Hranolky z FAENCY FRIES
Kečup
Kari
Postup:
Klobásu ogrilujte/opečte do zlatova – správně opečená je prasklá.
Hranolky: do pánve nalijte dostatek oleje např. Řepkový. Nahřívejte 7-10 minut na nejvyšší stupeň cca 160°C . Hranolky dejte do olejové lázně a smažte přibližně 4-5 minut. Po usmažení přendejte do misky a posolte.
Do misky dejte hranolky. Zlatavou klobásu nasekejte nožem tak, jak to cítíte a položte na hranolky. Přijdete kečup a posypejte kari.
Tip pro odvážné: přidejte extra pálivou omáčku „Satanová pomsta„
Hranolky s trhaným hovězím
Suroviny:
Trhané hovězí 100g
200g hranolky FAENCY FRIES
Jarní cibule
Nakládaná červená cibule
Chilli džem
Postup:
Trhané hovězí ohřejte na pánvi/případně na grilu.
Hranolky usmažte podle návodu viz. výše.
Jarní cibulku nasekejte na kolečka.
Nandejte do misky: Hranolky. Trhané hovězí. Jarní cibulka a nakládaná červená cibule. Nahoru přidejte polevkovou lžíci chilli džemu.
Pastrami párty bageta pro 5 osob, mísa hranolek s originál dipem
Suroviny:
0,5 m dlouhá francouzská bageta
400g pastrami
Medová hořčice panola
Jarní cibule
Nakládaná červená cibule
200g hranolky FAENCY FRIES
Žampiony
Červená cibule
Majonéza
Postup:
Pastrami ohřejte na pánvi/případně na grilu.
Hranolky připravte podle návodu viz. Výše.
Žampióny a červenou cibuli orestujte na pánvi případně připravte na grilu (žampióny nakrájejte na půlky a během přípravy osolte a opepřete.)
Bagetu ohřejte v troubě/na grilu a rozřízněte podélně tak, aby šla pěkně rozevřít.
Na spodní část bagety dejte majonézu. Potom rovnoměrně rozprostřete pastrami a přidejte orestovanou cibuli s žampióny. Finálně posypejte jarní cibulkou a pár měsíčky nakládané červené cibule, kterou si rozdělte na jednotlivé plátky. Před podáváním zakápněte celou bagetu medovou hořčicí panola.
Do hotové bagety zapíchněte špejle cca. Každých 10cm , takže budete mít 5 krásných obložených baget.
Vyberte nějakou větší misku přidejte hranolky posolte a hned vedle misky nechte otevřený originál dip.
TIP: Hranolky lze připravit v troubě bez oleje.