Paťo pro vás připravil...

  • Recepty

    Hot dog Bobra Ohniváka

    Autor Patrik Bauer
    Autor Patrik Bauer

    Hot dog Bobra ohniváka Hot dog Bobra ohniváka je prostě síla. Pokud jste milovníky pálivého, tak na nic nečekejte a dejte se to přípravy. Bobrou chuť! Suroviny: Suroviny Hot-Dog rohlíky …

  • Recepty

    Leberkeeeze v housce

    Autor Patrik Bauer
    Autor Patrik Bauer

    Leberkeeeze v housce Leberkeeeze s čedarem je jemně vykutrovaná sekaná, kterou si dáváme vždy když jedeme do Rakouska. Naše verze je bez přidaných E a doplněna nebarveným čedarem. Suroviny: Suroviny na …

  • Recepty

    Corned beef sandwich

    Autor Patrik Bauer
    Autor Patrik Bauer

    Corned beef sandwich V tomto receptu se zaměříme na náš nový produkt, který se jmenuje Corned beef. Jedná se o kus hovězího masa, který je naložený na tři týdny do …

  • Recepty

    Bůček burger

    Autor Patrik Bauer
    Autor Patrik Bauer

    Bůček burger Bůček jíme často i bez příloh, ale někdy se člověk musí odměnit nějakou fajnou kombinací, bo stereotyp je špatný. Suroviny: 1 kus bůčku v celku 4 housky (Pekařství …

  • Hotdog s beskydskou salsicciou V jednoduchosti je síla. Naše beskydská salsiccia se dá jíst samozřejmě jen tak, ale v této kombinaci nám udělala mega radost. Suroviny: 2 salsiccie 2 lžičky …

  • Recepty

    Crown Burger

    Autor Patrik Bauer
    Autor Patrik Bauer

    Crown Burger Možná jste o něm už slyšeli, ale předpokládám, že spíš ne. Je extrémně populární v Utahu, konkrétně teda v oblasti kolem Salt Lake City. Malá síť burgráren přišla …

  • Špízy z minigrilovacích klobás Suroviny : 2 balení minigrilovacích klobás 1 cuketa 1 červená paprika 1 balení slaniny krájené (200g) Postup: Nejkratší recept v historii bobrot. Postupně vše napíchejte na …

  • Recepty

    Kovbojské fazole podle mě

    Autor Patrik Bauer
    Autor Patrik Bauer

    Kovbojské fazole podle mě Suroviny : Uzený bok 200g balení  Cibule 2 větší Červená paprika – 2ks Rajský protlak 90g  Rajčatové pyré -300ml Bílé fazole – dvě plechovky Česnek – …

  • Hot-dog s blučíííz dipem Extrémně jednoduchý ale božácký hotdog s blučíííz dipem.  Suroviny : 4ks tenký párek 4ks hot-dog rohlík zkaramelizovaná cibule pažitka hrstka Suroviny na dip : 250g gorgonzoly …

  • Recepty

    Holandský řízek 50/50

    Autor Patrik Bauer
    Autor Patrik Bauer

    Holandský řízek 50/50 Pro mne je to řízek všech řízků. Král mezi řízky, bo mám rád smažák, ale i vepřový řízek. Když dělám „holanďák“, tak rozhodně z mletého vepřového bůčku a …

  • Recepty

     Omeleta s pastrami

    Autor Patrik Bauer
    Autor Patrik Bauer

    Omeleta s pastrami Suroviny na omeletu: 3ks vejce pastrami 60g (nakrájené na tenké nudličky) 2 plátky ementálu lžíce másla čerstvá hladkolistá petržel nasekaná najemno nakládané okurky nakrájené na plátky sůl …

  • Recepty

    Burger: Trhané s coleslawem

    Autor Patrik Bauer
    Autor Patrik Bauer

    Burger: Trhané s coleslawem Nejjednodušší burger, který jsem kdy dělal. Klasické složení, které musí každého vystřelit z bot. Příprava zabere cca 10 minut. Suroviny na 4 burgery: 400g trhané hovězí …

  • Recepty

    Restované jelito s jablky ​

    Autor Patrik Bauer
    Autor Patrik Bauer

    Restované jelito s jablky Suroviny: 500g jelitový prejt 1 velká červená cibule nakrájená na měsíčky 500g vařených brambor (typ A) nakrájených na větší kostičky 1 jablko nakrájené na kostičky 2 …

  • Recepty

    New York Hot Dog

    Autor Patrik Bauer
    Autor Patrik Bauer

    New York Hot Dog Suroviny: 3ks tenké párky  6 plátků uzeného boku 3ks hot dog žemle koupite u každého lepčího pekaře 250g bílého kysaného zelí ‚ Frenchs hořčice – ta …

  • Recepty

    Hot dog Bobra Ohniváka

    Autor Patrik Bauer
    Autor Patrik Bauer

    Hot dog Bobra ohniváka Hot dog Bobra ohniváka je prostě síla. Pokud jste milovníky pálivého, tak na nic nečekejte a dejte se to přípravy. Bobrou chuť! Suroviny: Suroviny Hot-Dog rohlíky …

  • Recepty

    Leberkeeeze v housce

    Autor Patrik Bauer
    Autor Patrik Bauer

    Leberkeeeze v housce Leberkeeeze s čedarem je jemně vykutrovaná sekaná, kterou si dáváme vždy když jedeme do Rakouska. Naše verze je bez přidaných E a doplněna nebarveným čedarem. Suroviny: Suroviny na …

  • Recepty

    Corned beef sandwich

    Autor Patrik Bauer
    Autor Patrik Bauer

    Corned beef sandwich V tomto receptu se zaměříme na náš nový produkt, který se jmenuje Corned beef. Jedná se o kus hovězího masa, který je naložený na tři týdny do …

  • Recepty

    Bůček burger

    Autor Patrik Bauer
    Autor Patrik Bauer

    Bůček burger Bůček jíme často i bez příloh, ale někdy se člověk musí odměnit nějakou fajnou kombinací, bo stereotyp je špatný. Suroviny: 1 kus bůčku v celku 4 housky (Pekařství …

  • Hotdog s beskydskou salsicciou V jednoduchosti je síla. Naše beskydská salsiccia se dá jíst samozřejmě jen tak, ale v této kombinaci nám udělala mega radost. Suroviny: 2 salsiccie 2 lžičky …

  • Recepty

    Crown Burger

    Autor Patrik Bauer
    Autor Patrik Bauer

    Crown Burger Možná jste o něm už slyšeli, ale předpokládám, že spíš ne. Je extrémně populární v Utahu, konkrétně teda v oblasti kolem Salt Lake City. Malá síť burgráren přišla …

  • Špízy z minigrilovacích klobás Suroviny : 2 balení minigrilovacích klobás 1 cuketa 1 červená paprika 1 balení slaniny krájené (200g) Postup: Nejkratší recept v historii bobrot. Postupně vše napíchejte na …

  • Recepty

    Kovbojské fazole podle mě

    Autor Patrik Bauer
    Autor Patrik Bauer

    Kovbojské fazole podle mě Suroviny : Uzený bok 200g balení  Cibule 2 větší Červená paprika – 2ks Rajský protlak 90g  Rajčatové pyré -300ml Bílé fazole – dvě plechovky Česnek – …

  • Hot-dog s blučíííz dipem Extrémně jednoduchý ale božácký hotdog s blučíííz dipem.  Suroviny : 4ks tenký párek 4ks hot-dog rohlík zkaramelizovaná cibule pažitka hrstka Suroviny na dip : 250g gorgonzoly …

  • Recepty

    Holandský řízek 50/50

    Autor Patrik Bauer
    Autor Patrik Bauer

    Holandský řízek 50/50 Pro mne je to řízek všech řízků. Král mezi řízky, bo mám rád smažák, ale i vepřový řízek. Když dělám „holanďák“, tak rozhodně z mletého vepřového bůčku a …

  • Recepty

     Omeleta s pastrami

    Autor Patrik Bauer
    Autor Patrik Bauer

    Omeleta s pastrami Suroviny na omeletu: 3ks vejce pastrami 60g (nakrájené na tenké nudličky) 2 plátky ementálu lžíce másla čerstvá hladkolistá petržel nasekaná najemno nakládané okurky nakrájené na plátky sůl …

  • Recepty

    Burger: Trhané s coleslawem

    Autor Patrik Bauer
    Autor Patrik Bauer

    Burger: Trhané s coleslawem Nejjednodušší burger, který jsem kdy dělal. Klasické složení, které musí každého vystřelit z bot. Příprava zabere cca 10 minut. Suroviny na 4 burgery: 400g trhané hovězí …

  • Recepty

    Restované jelito s jablky ​

    Autor Patrik Bauer
    Autor Patrik Bauer

    Restované jelito s jablky Suroviny: 500g jelitový prejt 1 velká červená cibule nakrájená na měsíčky 500g vařených brambor (typ A) nakrájených na větší kostičky 1 jablko nakrájené na kostičky 2 …

  • Recepty

    New York Hot Dog

    Autor Patrik Bauer
    Autor Patrik Bauer

    New York Hot Dog Suroviny: 3ks tenké párky  6 plátků uzeného boku 3ks hot dog žemle koupite u každého lepčího pekaře 250g bílého kysaného zelí ‚ Frenchs hořčice – ta …

  • Recepty

    Hot dog Bobra Ohniváka

    Autor Patrik Bauer
    Autor Patrik Bauer

    Hot dog Bobra ohniváka Hot dog Bobra ohniváka je prostě síla. Pokud jste milovníky pálivého, tak na nic nečekejte a dejte se to přípravy. Bobrou chuť! Suroviny: Suroviny Hot-Dog rohlíky …

  • Recepty

    Leberkeeeze v housce

    Autor Patrik Bauer
    Autor Patrik Bauer

    Leberkeeeze v housce Leberkeeeze s čedarem je jemně vykutrovaná sekaná, kterou si dáváme vždy když jedeme do Rakouska. Naše verze je bez přidaných E a doplněna nebarveným čedarem. Suroviny: Suroviny na …

  • Recepty

    Corned beef sandwich

    Autor Patrik Bauer
    Autor Patrik Bauer

    Corned beef sandwich V tomto receptu se zaměříme na náš nový produkt, který se jmenuje Corned beef. Jedná se o kus hovězího masa, který je naložený na tři týdny do …

  • Recepty

    Bůček burger

    Autor Patrik Bauer
    Autor Patrik Bauer

    Bůček burger Bůček jíme často i bez příloh, ale někdy se člověk musí odměnit nějakou fajnou kombinací, bo stereotyp je špatný. Suroviny: 1 kus bůčku v celku 4 housky (Pekařství …

  • Hotdog s beskydskou salsicciou V jednoduchosti je síla. Naše beskydská salsiccia se dá jíst samozřejmě jen tak, ale v této kombinaci nám udělala mega radost. Suroviny: 2 salsiccie 2 lžičky …

  • Recepty

    Crown Burger

    Autor Patrik Bauer
    Autor Patrik Bauer

    Crown Burger Možná jste o něm už slyšeli, ale předpokládám, že spíš ne. Je extrémně populární v Utahu, konkrétně teda v oblasti kolem Salt Lake City. Malá síť burgráren přišla …

  • Špízy z minigrilovacích klobás Suroviny : 2 balení minigrilovacích klobás 1 cuketa 1 červená paprika 1 balení slaniny krájené (200g) Postup: Nejkratší recept v historii bobrot. Postupně vše napíchejte na …

  • Recepty

    Kovbojské fazole podle mě

    Autor Patrik Bauer
    Autor Patrik Bauer

    Kovbojské fazole podle mě Suroviny : Uzený bok 200g balení  Cibule 2 větší Červená paprika – 2ks Rajský protlak 90g  Rajčatové pyré -300ml Bílé fazole – dvě plechovky Česnek – …

  • Hot-dog s blučíííz dipem Extrémně jednoduchý ale božácký hotdog s blučíííz dipem.  Suroviny : 4ks tenký párek 4ks hot-dog rohlík zkaramelizovaná cibule pažitka hrstka Suroviny na dip : 250g gorgonzoly …

  • Recepty

    Holandský řízek 50/50

    Autor Patrik Bauer
    Autor Patrik Bauer

    Holandský řízek 50/50 Pro mne je to řízek všech řízků. Král mezi řízky, bo mám rád smažák, ale i vepřový řízek. Když dělám „holanďák“, tak rozhodně z mletého vepřového bůčku a …

  • Recepty

     Omeleta s pastrami

    Autor Patrik Bauer
    Autor Patrik Bauer

    Omeleta s pastrami Suroviny na omeletu: 3ks vejce pastrami 60g (nakrájené na tenké nudličky) 2 plátky ementálu lžíce másla čerstvá hladkolistá petržel nasekaná najemno nakládané okurky nakrájené na plátky sůl …

  • Recepty

    Burger: Trhané s coleslawem

    Autor Patrik Bauer
    Autor Patrik Bauer

    Burger: Trhané s coleslawem Nejjednodušší burger, který jsem kdy dělal. Klasické složení, které musí každého vystřelit z bot. Příprava zabere cca 10 minut. Suroviny na 4 burgery: 400g trhané hovězí …

  • Recepty

    Restované jelito s jablky ​

    Autor Patrik Bauer
    Autor Patrik Bauer

    Restované jelito s jablky Suroviny: 500g jelitový prejt 1 velká červená cibule nakrájená na měsíčky 500g vařených brambor (typ A) nakrájených na větší kostičky 1 jablko nakrájené na kostičky 2 …

  • Recepty

    New York Hot Dog

    Autor Patrik Bauer
    Autor Patrik Bauer

    New York Hot Dog Suroviny: 3ks tenké párky  6 plátků uzeného boku 3ks hot dog žemle koupite u každého lepčího pekaře 250g bílého kysaného zelí ‚ Frenchs hořčice – ta …

#bobroty

BUĎTE BOBŘI

Připojte se k naším fanouškům a buďte neustále ve středu dění.