BOBROTY & FAENCY FRIES – Spojení, které jde ruku v ruce a nás moc baví.

Autor Patrik Bauer

BOBROTY & FAENCY FRIES
Spojení, které jde ruku v ruce a nás moc baví.

recepty-faency-fries-bobroty

CURRY WURST

Suroviny:

Naše grilovací klobása s medvědím česnekem
Hranolky z FAENCY FRIES
Kečup
Kari 

Postup:

Klobásu ogrilujte/opečte do zlatova – správně opečená je prasklá.

Hranolky: do pánve nalijte dostatek oleje např. Řepkový. Nahřívejte 7-10 minut na nejvyšší stupeň cca 160°C . Hranolky dejte do olejové lázně a smažte přibližně 4-5 minut. Po usmažení přendejte do misky a posolte.

Do misky dejte hranolky. Zlatavou klobásu nasekejte nožem tak, jak to cítíte a položte na hranolky. Přijdete kečup a posypejte kari.

Tip pro odvážné: přidejte extra pálivou omáčku „Satanová pomsta

curry-wurst-bobroty

Hranolky s trhaným hovězím

Suroviny:

Trhané hovězí 100g
200g hranolky FAENCY FRIES
Jarní cibule
Nakládaná červená cibule
Chilli džem

Postup:

Trhané hovězí ohřejte na pánvi/případně na grilu.

Hranolky usmažte podle návodu viz. výše.

Jarní cibulku nasekejte na kolečka.

Nandejte do misky: Hranolky. Trhané hovězí. Jarní cibulka a nakládaná červená cibule. Nahoru přidejte polevkovou lžíci chilli džemu.

Pastrami párty bageta pro 5 osob, mísa hranolek s originál dipem

Suroviny:

0,5 m dlouhá francouzská bageta
400g pastrami
Medová hořčice panola
Jarní cibule
Nakládaná červená cibule

 

200g hranolky FAENCY FRIES
Žampiony
Červená cibule
Majonéza

pastrami-bobroty-recepty
party-pastrami-bageta
Postup:

Pastrami ohřejte na pánvi/případně na grilu.

Hranolky připravte podle návodu viz. Výše.

Žampióny a červenou cibuli orestujte na pánvi případně připravte na grilu (žampióny nakrájejte na půlky a během přípravy osolte a opepřete.)

Bagetu ohřejte v troubě/na grilu a  rozřízněte podélně tak, aby šla pěkně rozevřít.

Na spodní část bagety dejte majonézu. Potom rovnoměrně rozprostřete pastrami a přidejte orestovanou cibuli s žampióny. Finálně posypejte jarní cibulkou a pár měsíčky nakládané červené cibule, kterou si rozdělte na jednotlivé plátky. Před podáváním zakápněte celou bagetu medovou hořčicí panola.

Do hotové bagety zapíchněte špejle cca. Každých 10cm , takže budete mít 5 krásných obložených baget.

Vyberte nějakou větší misku přidejte hranolky posolte a hned vedle misky nechte otevřený originál dip.

TIP: Hranolky lze připravit v troubě bez oleje.

Mohlo by vás zajímat.